Via SLT Spaanse lessen reserveren, wie zit er achter SLT?

SLT Spaanse lessen hier in Costa Rica een groepje studenten op excursie.
Studenten in Costa Rica

Advies

Via SLT Spaanse les regelen in Latijns Amerika. We hebben jarenlang ervaring met scholen en we zijn bij de scholen geweest. Het is niet makkelijk om uit ons aanbod een keuze te maken. We kennen de plaatsen en landen waar jij heen wilt. Wij kunnen je door die kennis en ervaring goed adviseren. Leg ons uit wat je zoekt naast goede Spaanse lessen. We stellen je dan verschillende scholen voor die aan jouw verwachtingen zullen voldoen. Je krijgt alleen antwoord van iemand die er geweest is!

Betrouwbaarheid van SLT

Onzeker over Internet-reserveringen? Geen probleem! We hebben een oplossing: Gebruik onze betaalservice!
We weten dat er Internetaanbieders zijn die de zaak beduvelen. Dat je daarom huiverig bent voor Internet reserveringen begrijpen we. SLT heeft een oplossing gevonden: wij betalen de school eerst, de school stuurt ons een ontvangstbevestiging die we naar je doorsturen. Jij kunt dan nog, als je dat wilt, bij de school informeren of de betaling voor jou inderdaad gedaan is door ons. Daarna pas betaal jij ons.
We vragen je wel binnen twee weken na ontvangst van de betalingsbevestiging van de school die we je per email toesturen, ons te betalen. Dit om de tijd van voorinvestering door ons binnen de perken te houden. Vraag er bij je reservering naar als je van deze service, die alleen SLT biedt, gebruik wilt maken..

Ervaring

Ik, Nanouk Brouwer, ben de eigenaresse van SLT. In 1993 startte ik, na een reis van negen maanden van Guatemala tot Chili als eerste in Nederland, een bedrijf dat gespecialiseerd is in taalreizen naar Latijns Amerika. Het heette NB Reizen en was gesitueerd in een pand aan de Singel in Amsterdam. Na 11 jaar heb ik NB Reizen omgezet in een internet bedrijf met naam SLT een afkorting voor Spanish Language Travels. Dit om de kosten laag te houden en het product dus goedkoper aan te kunnen bieden. En, niet onbelangrijk, met een internetbedrijf kun je tegelijkertijd reizen en werken :-). Reizend met de laptop onder de arm bezoek ik scholen en projecten in Latijns Amerika 🙂 Ja ik combineer werk en hobby! Ik ben nog steeds niet uitgekeken op Latijns Amerika!

25 jaar en nog niet uitgekeken

Ik heb nu 25 jaar ervaring met de verkoop van Spaanse lessen, accommodatie en transfers naar de beste en leukste scholen in Latijns Amerika. Gratis vrijwilligerswerk regel ik ook graag voor je. Je krijgt alleen van mij antwoord op je vragen. Je kunt er van op aan dat ik de scholen, de landen en de verschillende culturen ken en je dus heel goed kan informeren! Ik ken ook de verschillen tussen scholen. Het valt me op dat nauwelijks iemand mij daarom vraagt. Juist door de verschillen tussen scholen te kennen (denk ook aan de sfeer in een dorp) kan jij makkelijker kiezen. Vraag het me gewoon!
Duizenden studenten zijn je inmiddels voorgegaan!

Service

Snel antwoord op je mails, ja ook in het weekend!

Medewerkers

Nadja Santeguida, van Zwitserse origine, voorziet de Duitse markt van Spaanse lessen.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur even een email naar ons of gebruik het contactformulier.
Kijk maar eerst even bij onze FAQ`s of je vraag erbij staat. De FAQ pagina is zo wie zo een goede pagina waar je een stuk wijzer van wordt als je via SLT Spaanse les wilt gaan volgen in Latijns Amerika.
Wil je Skypen? Dat kan, ons Skype adres is spanish.language.travels
Maak even een afspraak om te Skypen via email dat is wel zo prettig.

Via SLT Spaanse les in Midden- of Zuid Amerika   ? Stel je vragen ?

Ga terug naar de Homepage om te zien hoe de site is opgebouwd met Spaans leren, vrijwilligerswerk, en reizen mét en zonder Spaanse leren.