Voordat je gaat reserveren bij SLT, Spanish Language Travels

SLT: hier Spaanse lessen in Buenos Aires

Groepsles

De prijzen staan op aparte overzichtsprijslijst van de verschillende scholen. Hierin kan je gemakkelijk de prijsniveaus van de verschillende scholen vergelijken. We hebben ook prijslijsten van de Travelling Classrooms en de Spaans & Avontuurreizen. Je vindt deze ook eenvoudig onder de knop ‘Prijs’ bovenaan de pagina.
Je kunt ons van alles vragen door een email te sturen. Of je kunt gebruik maken van het contactformulier.
Bezoek de pagina met FAQ: voor veel informatie!

Boekingsprocedure SLT, Spanish Language Travels

SLT of te wel Spanish Language Travels

Schhoolactiviteit in park (Buenos Aires)

Als je de vlucht geregeld hebt vul je het reserveringsformulier op de site in. Binnen een dag ontvang je per e-mail een factuur. Als je akkoord bent met de factuur laat je ons dat weten. Je stuurt de mail terug en beschrijft je akkoord erin. Pas na jouw bevestiging van onze factuur reserveren we de lessen, accommodatie en transfer voor je. De betalingstermijn is een maand voor vertrek. Reserveer je korter voor vertrek dan dien je direct te betalen. Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons de voucher voor de school. Daarnaast sturen we je een document genaamd ‘reisinfo’ met informatie over de school, de plaats en het land waar je Spaanse lessen gaat volgen. Alles per email.

Annuleringsvoorwaarden van SLT

Vraag ons naar de school- en land specifieke annulleringsvoorwaarden t.g.v. Covid-19.

De niet-Covid regels zijn alsvolgt. We erkennen drie verschillende momenten van annulering die voor kunnen komen:

1. Je annuleert tussen het moment van reservering en het moment van betalen. De betalingstermijn is 1 maand voor vertrek.
We annuleren je pakket met lessen en accommodatie en de eventuele transfer. Er zijn geen enkele kosten voor jou. Service !
2. Je annuleert nadat je ons betaald hebt.
In dit geval retourneren we direct je betaling verminderd met 25%. Die 25% zijn je annuleringskosten. Wij hebben namelijk de school op dat moment al gereserveerd en betaald voor jou.
3. Je annuleert ter plekke een deel van je reis.
We overleggen met de school en kijken of een gedeeltelijke restitutie mogelijk is. De school beslist in deze, niet SLT.

Voor het laatste geval, dus in het geval dat je terug moet keren naar Nederland is het goed een annulerings- en een reisverzekering te hebben. Kijk hier even wat voor jou de beste verzekeringen zouden zijn. Het is een site van de Consumentenbond.

Ga naar de Homepage van SLT om te zien hoe de site is opgebouwd in Spaanse lessen, vrijwilligerswerk, en ook reizen met Spaanse lessen.