Meer dan alleen Spaans leren!

Spaans leren & Fun

Na het raften

Spaans leren op een internationale taalschool en daarnaast veel meemaken. We kozen voor excursies of activiteiten die de betreffende plaats interessant maken. Hier studenten, ‘having fun’ na het raften op de Pacuare in Costa Rica.

Voorbeelden

Zo zit er bij een Spaans & Avontuurreis in Peru natuurlijk de incatrail bij. Want ja, iedereen die naar Cusco gaat om Spaans te leren wil ook de Incatrail lopen. Niet alleen de Machu Picchu zien! Wel zo prettig als het vooraf voor je geregeld is. Kies je voor lessen in Antigua Guatemala dan zit je een aantal weken in een heerlijk dorp om Spaans te leren. Maar ja, na een paar weken heb je misschien zin in strand of wil je leren duiken op een bounty eilandje in Honduras…
In Ecuador wil je vast Quito wel meemaken maar ook weer niet te lang in zo’n grote stad zitten. Daarom hebben we de lessen in Quito gecombineerd met lessen in de jungle. De eerste week heb je dagelijks excursies. Zo leer je het leven op- in- en om de Amazone kennen.

Maak je keuze

Een internationale groep studenten. Samen eten, excursies doen en Spaans leren!

Heerlijk eten in jungle lodge

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Kijk hieronder naar de verschillende Spaans & Avontuur Reizen en klik op de pagina van je keuze. Bedenk je dat we werkelijk alles wat we op de site aanbieden voor jou ‘aan-elkaar-kunnen-rijgen’. Kortom, we maken je reis compleet op maat. Laat ons gewoon weten wat je allemaal wilt gaan doen.
De kans is groot dat we het kunnen regelen!
Hiernaast gezamelijke heerlijke maaltijden in de mooie jungle lodge in het Amazonegebied van Ecuador.

Hier een overzicht van de Spaans & Avontuurreizen, van Noord naar Zuid:

1. Spaans & Avontuur Guatemala / Honduras Spaans leren en o.a. duikcursus en vlucht van Guatemala City San Pedro Sula in Honduras E1880

2. Spaans & Avontuur Guatemala Spaans leren in Antigua en aan de kust E1330

3. Spaans & Avontuur Costa Rica Spaans leren in Turrialba en Puerto Viejo aan de kust met o.a. raft weekend E1380

4. Spaans & Avontuur Panama Spaans leren in Boquete en Bocas del Toro met o.a. catamaran zeilen E1395

5. Spaans & Avontuur Euador Spaans leren in Quito en in de jungle met veel excursies op Amazone E1470

6. Spaans & Avontuur Peru Spaans leren in Cusco met Incatrail en excursies E1210

7. Spaans & Avontuur Peru met vrijwilligerswerk Spaans leren in Cusco, Incatrail en excursies E1280

8. Midden Amerika reis met lessen in Panama, Costa Rica en Guatemala 8 weken Spaans leren, vlucht van San Jose naar Guatemala City, accommodatie en bijna alle maaltijden. E2830. Uit te breiden met vrijwilligerswerk in Guatemala.

Je vlucht

Om een vlucht te vinden kijk ik altijd eerst bij Expedia. Daarmee zie ik makkelijk welke luchtvaartmaatschappijen er op de betreffende bestemming vliegen. Dan kijk ik bijvoorbeeld bij Vliegtickets.nl en bij de luchtvaartmaatschappij die de beste of goedkoopste vlucht aanbood op Expedia, of het goedkoper kan.

Er is een tendens de laatste jaren om lang te wachten met het boeken van een vlucht, in de hoop dat de prijs zakt. Mijn ervaring is dat intercontinentale vluchten doorgaans goedkoper zijn een paar maanden voor vertrek dan vlak voor vertrek.
Succes bij het vinden van een goede goedkope vlucht! Heb je geen ervaring met vluchten kopen, vraag me gewoon even. Ik help je graag!

PRIJSLIJST SPAANS & AVONTUUR

Spaans & Avontuur

Ga terug naar de Homepage om te zien hoe de site is opgebouwd in Spaanse lessen, vrijwilligerswerk, en reizen mét en zonder Spaanse lessen.