SPAANS & AVONTUUR ECUADOR: QUITO /  JUNGLE

De reis (4 WEKEN, E1470)

'Quito moderno'
Quito moderno

De school in Quito heeft speciaal voor SLT een combinatiepakket gemaakt met 2 weken groepsles, 4 uur per dag in Quito, met accommodatie in de studentenresidentie naast de school in een gedeelde kamer. Hierna reis je naar de jungle waar je ook 2 weken groepsles krijgt, maar hier 3 uur per dag, met accommodatie in een gedeelde kamer in de jungle lodge. Alle maaltijden en één week het pakket met activiteiten zijn inclusief. De 2e week kan je ter plekke zien welke activiteiten je mee wilt doen en die betaal je ter plekke. Deze Spaans & Avontuur reis kan iedere zondag starten in Quito en eindigt 4 weken later weer in Quito op de zondag. Sinds kort is er ook internet in de jungle lodge. Kijk voor informatie over Quito en de jungle op de Ecuador les pagina.

Let op

Groot voordeel van deze reizen is dat ze geen minimaal aantal deelnemers kennen, dus nooit worden afgezegd, ze gaan altijd door! Wel kan het zijn dat een populaire reis vol zit dus wacht niet langer dan nodig met reserveren! Fijn is ook dat er per 2 weken verschillende verschillende activiteiten worden aangeboden in de jungle. De eerste week heb je ze inclusief en de 2e week kijk je wat je extra wilt gaan doen.

Het Spaans & Avontuurpakket in Ecuador bevat

 • In Quito: twee weken groepsles, 4 lesuren per dag, vijf dagen per week.
 • Logies in het appartement naast de school in een gedeelde kamer van zondag tot zondag.
 • Transport op zondagochtend van Quito naar de jungle lodge met minibus en boot.
 • In de jungle: 2 weken groepsles Spaans 3 uur per dag.
 • Accommodatie in de mooie, luxe jungle lodge, op basis van een gedeelde kamer.
 • Drie maaltijden per dag.
 • 1e week in de jungle: van maandag t/m vrijdag excursies onder begeleiding van een lokale gids. Zaterdag zijn dagexcursies mogelijk tegen betaling. Mogelijkheid 2e week excursies tegen betaling bij te kopen ($10 / $20 per excursie).
 • Koffie of thee en snacks tijdens les pauzes.
 • Transport op zondag ochtend terug naar Quito.
 • Uitgebreide (reis)informatie voor vertrek en begeleiding ter plaatse.

Niet inbegrepen Spaans & Avontuur in Ecuador

 • Vlucht Amsterdam – Quito.
 • Transfer van de luchthaven naar de accommodatie in Quito, €40
 • Uitgaven van persoonlijke aard.
 • €35 administratiekosten.
Quito oude stadsgedeelte te combineren met les in de jungle
Plezier is wel inbegrepen!

Je vlucht

Om een vlucht te vinden kijk ik altijd eerst bij Expedia. Daarmee zie ik makkelijk welke luchtvaartmaatschappijen er op de betreffende bestemming vliegen. Dan kijk ik bijvoorbeeld bij Vliegtickets.nl en bij de luchtvaartmaatschappij die de beste of goedkoopste vlucht aanbood op Expedia, of het goedkoper kan.

De luchthaven codes zijn
Amsterdam = AMS / Quito = UIO

Er is een tendens de laatste jaren om lang te wachten met het boeken van een vlucht, in de hoop dat de prijs zakt. Mijn ervaring is dat intercontinentale vluchten doorgaans goedkoper zijn een paar maanden voor vertrek dan vlak voor vertrek.
Succes bij het vinden van een goede goedkope vlucht! Heb je geen ervaring met vluchten kopen, vraag me gewoon even. Geef dan wel je voorkeur vertrekdata op voor de heenvlucht en de terugvlucht. En waar je vandaan wilt vliegen want dat hoeft natuurlijk niet hetzelfde land van je heenvlucht te zijn. Nee je krijgt geen garantie dat ik de goedkoopste vlucht vind maar ervaring heb ik wel :-).

PRIJSLIJST SPAANS & AVONTUUR

Spaans & Avontuur

Ga terug naar de Homepage om te zien hoe de site is opgebouwd in Spaanse lessen, vrijwilligerswerk, en reizen mét en zonder Spaanse lessen.