Learn Spanish in Latin America

Wat biedt SLT jou en wie zit er achter SLT?

Advies

Het is niet makkelijk om uit ons aanbod van Spaanse lessen in Latijns Amerika te kiezen. SLT (Spanish Language Travels) heeft jarenlang ervaring met scholen en is bij de scholen geweest. We kennen de plaatsen en landen waar jij heen wilt. Wij kunnen je door die kennis en ervaring goed adviseren. Leg ons uit wat je zoekt naast goede Spaanse lessen. We stellen je dan verschillende scholen voor die aan jouw verwachtingen zullen voldoen. Je krijgt alleen antwoord van iemand die er geweest is!

Betrouwbaarheid van SLT

Onzeker over Internet-reserveringen? Geen probleem! We hebben een oplossing: Gebruik onze betaalservice!
We weten dat er Internetaanbieders zijn die de zaak beduvelen. Dat je daarom huiverig bent voor Internet reserveringen begrijpen we. SLT heeft een oplossing gevonden: wij betalen de school eerst, de school stuurt ons een ontvangstbevestiging die we naar je doorsturen. Jij kunt dan nog, als je dat wilt, bij de school informeren of de betaling voor jou inderdaad gedaan is door ons. Daarna pas betaal jij ons.
We vragen je wel binnen twee weken na ontvangst van de betalingsbevestiging van de school die we je per email toesturen, ons te betalen. Dit om de tijd van voorinvestering door ons binnen de perken te houden. Vraag er bij je reservering naar als je van deze service, die alleen SLT biedt, gebruik wilt maken..

Ervaring

Ik, Nanouk Brouwer, ben de eigenaresse van SLT. In 1993 startte ik, na een reis van negen maanden van Guatemala tot Chili als eerste in Nederland, een bedrijf dat gespecialiseerd is in taalreizen naar Latijns Amerika. Het heette NB Reizen en was gesitueerd in een pand aan de Singel in Amsterdam. Na 11 jaar heb ik NB Reizen omgezet in een internet bedrijf met naam SLT. Dit om de kosten laag te houden en het product dus goedkoper aan te kunnen bieden. En, niet onbelangrijk, met een internetbedrijf kun je tegelijkertijd reizen en werken. Reizend met de computer onder de arm bezoek ik scholen en projecten in Latijns Amerika 🙂 Ja dat heet werk en hobby combineren! Ik ben nog steeds niet uitgekeken op Latijns Amerika!
Ik heb dus dik 20 jaar ervaring met de verkoop van Spaanse lessen, accommodatie en transfers naar de beste en leukste scholen in Latijns Amerika. Gratis vrijwilligerswerk regel ik graag voor je. Je krijgt alleen van mij antwoord op je vragen. Je kunt er van op aan dat ik de scholen, de landen en de verschillende culturen ken en je dus heel goed kan informeren! Ik ken ook de verschillen tussen scholen. Het valt me op dat nauwelijks iemand mij daarom vraagt. Juist door de verschillen tussen scholen te kennen (denk ook aan de sfeer in een dorp) kan jij makkelijker kiezen. Vraag het me gewoon!
Duizenden studenten zijn je inmiddels voorgegaan!

Service

 Snel antwoord op je mails, ook in het weekend!
 Mogelijkheid tot online chatten maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Nieuw

Danielle Krootjes, een Nederlandse woonachtig al meer dan 10 jaar in Antigua, Guatemala is toegevoegd aan het team. Zij gaat voornamelijk de Engels sprekende markt bestoken.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een email naar ons of gebruik het contactformulier.
Kijk eerst even bij onze FAQ`s of je vraag erbij staat. De FAQ pagina is zo wie zo een goede pagina waar je een stuk wijzer van wordt als je Spaans wilt gaan leren in Latijns Amerika.
Wil je Skypen? Dan kan, ons Skype adres is spanish.language.travels
Maak even een afspraak om te Skypen via email dat is wel zo prettig.

Back to Top