Learn Spanish in Latin America

Voordat je gaat reserveren bij Spanish Language Travels

De prijzen staan onder de pagina`s waar de lessen zijn beschreven. Daarnaast hebben we een overzichtsprijslijst. Hierin kan je gemakkelijk de prijsniveaus van de verschillende scholen vergelijken.
Je kunt ons van alles vragen door een email te sturen. Of je kunt gebruik maken van het contactformulier.
Bezoek de pagina met FAQ: voor veel informatie!

Boekingsprocedure Spanish Language Travels

Als je je de vlucht geregeld hebt vul je het reserveringsformulier op deze site in. Binnen een dag ontvang je per e-mail een factuur. Als je akkoord bent met de factuur laat je ons dat even weten. Je stuurt de mail terug en beschrijft je akkoord erin. Pas na jouw bevestiging van onze factuur reserveren we de lessen, accommodatie en een eventuele transfer voor je. De betalingstermijn is een maand voor vertrek. Reserveer je korter voor vertrek dan dien je, nadat wij onze reservering naar de school bevestigd hebben gekregen, te betalen. Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons de voucher voor de school. Daarnaast sturen we je een document met informatie over de school, de plaats en het land waar je je Spaanse lessen gaat volgen. Dat document heet reisinfo. Alles per email.

Annuleringsvoorwaarden van Spanish Language Travels
We erkennen drie situaties. Drie verschillende momenten van annulering die voor kunnen komen.

Je annuleert tussen het moment van reservering en het moment van betalen. De betalingstermijn is 1 maand voor vertrek.
We annuleren je pakket met lessen en accommodatie en de eventuele transfer. Er zijn geen enkele kosten voor jou.
Je annuleert nadat je ons betaald hebt.
In dit geval retourneren we direct je betaling verminderd met 15%. Die 15% zijn je annuleringskosten. Wij hebben namelijk de school op dat moment al gereserveerd en betaald voor jou.
Je annuleert ter plekke een deel van je reis.
We overleggen met de school en kijken of een gedeeltelijke restitutie mogelijk is. De school beslist in deze, niet Spanish Language Travels.

Voor het laatste geval dus in het geval dat je terug moet keren naar Nederland is het goed een annulerings- en een reisverzekering te hebben. Kijk hier even wat voor jou de beste verzekeringen zouden zijn. Het is een site van de Consumentenbond.

Back to Top