Learn Spanish in Latin America

SPAANSE LESSEN IN GUATEMALA

Guatemala verkoopster van felgekleurde weefstoffenWe werken in Guatemala met verschillende scholen omdat in Guatemala de prijs versus kwaliteit verhouding erg goed is. Eigenlijk is Guatemala hét land voor Spaanse lessen. Er wordt mooi Spaans gesproken. Door de aanwezigheid van vele scholen in Antigua is de concurrentie groot en dus de prijs laag. We werken met scholen in Antigua, San Pedro en Quetzaltenango. In Monte Rico kan je ook Spaans leren maar daar regelen we het anders niet op een school. Guatemala is een ideaal land als je Spaans wilt leren in een tussenjaar. De lessen en accommodatie zijn goedkoop.
Kijk ook eens naar de Midden Amerika Reis met een combinatie van Spaanse lessen in Costa Rica en / of Panama en Guatemala. Uiteraard kun je de reis uitbreiden met vrijwilligerswerk in Guatemala.

ANTIGUA

De school
We werken met een zeer gerenommeerd taalinstituut dat al meer dan twintig jaar geleden zijn deuren opende. Deze school geeft ‘Academic Credits’ een Amerikaans systeem dat korting geeft op je studieduur. Nederlanders kunnen daar waarschijnlijk niet zo veel mee maar het geeft wel aan dat de leskwaliteit in dit taalinstituut hoog is. Niet veel taalscholen in Latijns Amerika hebben dit predicaat! Deze school bevindt zich in een mooi groot gebouw met mooie binnentuin waar je heerlijk kunt relaxen. Op 5 minuten loopafstand ben je bij het centrale park. Je krijgt hier standaard 4 lesuren privéles per dag maar je kan voor ieder aantal lesuren per dag kiezen tussen de 2 en 8. Vraag ons naar de prijzen als je meer of minder les wilt dan 4 uur per dag.
Bijzonder is dat je hier op iedere dag van de week met je lessen kunt starten en zelfs op zondag les kan krijgen! Prettig met die goedkopere vluchten vertrekkende uit Nederland op maandagen…
Je hebt een hele week dezelfde docent maar kunt daarna aangeven een andere docent te verkiezen. Van verschillende docenten les hebben heeft een groot voordeel dat je niet alleen aan die ene stem, accent en woordkeuze van je docent went. Uiteraard worden er ’ s ochtends en ’ s middags lessen gegeven, kies je voor ’ s middags les dan kunnen we je 9% korting bieden op je lesgeld, vraag erna als je interesse hebt.

De school is alleen gesloten op deze dagen: 01-01 en 24-12.
Gemiste lessen worden niet ingehaald op deze dagen.

Dagelijkse Activiteiten !
De school biedt iedere dag een activiteit!
De lijst van steeds wisselende activiteiten is heel lang. Om er een paar te noemen: Er zijn salsa, bachata en merengue danslessen, je gaat lekker badderen in een natuurlijke spa in San Lorenzo el Tejar, mountainbike tour, bezoek aan boerderijen en markten.
Daarnaast worden er wandeltochten naar de bergen rondom Antigua Guatemala`s kleurrijke marken. Spaanse les en cultuurgeorganiseerd of kun je mee op een vulkaanbeklimming.
Je leert tortilla’s te maken, je scrabbelt in het Spaans en bezoekt een koffie plantage. Voor sommige activiteiten wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd zoals bijvoorbeeld voor het transport of de entree kosten, andere actviteiten zijn geheel gratis.

Accommodatie mogelijkheden
Je kunt kiezen met andere studenten in het studentenhuis te verblijven of bij een gastgezin. In beide gevallen heb je een eigen kamer. In het studentenhuis krijg je ontbijt en bij een gastgezin drie maaltijden per dag, in beide gevallen van maandag t/m zaterdag. De prijs van beide accommodatie opties is gelijk. Tegen een meerprijs van E26 per week kan je in het studentenhuis 3 maaltijden per dag krijgen van maandag t/m zaterdag.
Studentenhuis
De school heeft een studentenhuis.; er zijn 6 slaapkamers dus wacht niet langer dan nodig met boeken want die kamers zijn snel gevuld. Iedere kamer heeft zijn aparte badkamer, ja met warm water, dat is wel zo prettig. Er zijn verschillende plekken waar je prettig kunt studeren zoals bijvoorbeeld in de tuin. Er is Wifi in huis. Je krijgt ontbijt van maandag tot en met zaterdag gezamenlijk met de andere studenten. Je kunt de andere maaltijden zelf bereiden in de keuken of gewoon gezellig in een van de restaurantjes die Antigua rijk is gaan eten. Wil je de andere maaltijden bijboeken dan kan dat voor E26 per week. Het studentenhuis bevindt zich op ruim vijf minuten lopen van de school.
Gastgezin
Je kan er ook voor kiezen om in een normaal, traditioneel Guatemalteeks gastgezin te verblijven. Je hebt een 1-persoons kamer en je eet drie maaltijden per dag met de andere gezinsleden, behalve op de zondagen. Als je reserveert kunnen we met de volgende voorkeuren rekening houden: als enige student in een gastgezin om meer je Spaans te oefenen of juist met meer studenten voor de gezelligheid. Je kan geplaatst worden in een wel- of niet-rokers gezin, kiezen voor vegetarische maaltijden, wel- of geen huisdieren, wel- of geen kleine kinderen in het gezin, wel- of niet oudere kinderen in het gezin. Op de zondagen kun je in een van de vele gezellige restaurantjes in Antigua eten met je medestudenten.
Kamer in een voormalig hotel
Onze Nederlandse representante, Danielle, woont met haar man in een voormalig hotel en heeft twee kamers te huur. Je deelt de badkamer en je kunt de zitkamer en keuken gebruiken. Er is een patio waar je lekker in het zonnetje kan zitten. De minimale tijd is 1 maand om hier te kunnen verblijven. Perfect voor zelfstandige mensen die lang les nemen of voor vrijwilligers. Maandprijs voor de kamer €250.

Vrijwilligerswerk
Kijk op de vrijwilligerswerk pagina voor gratis vrijwilligerswerk in Guatemala.

De transfer
We kunnen een transfer toevoegen: op de luchthaven van Guatemala City wordt je opgehaald door het transport bedrijf Trans Land dat onder Nederlandse leiding staat. De chauffeur brengt je direct naar het gastgezin of het hotel in Antigua. Antigua ligt op 45 kilometer afstand van de luchthaven van Guatemala City. In de drukke avondspits duurt de rit ongeveer één uur, kosten: €30 per transfer van 1 tot 3 personen.

Een pakket met Spaanse les in Antigua bevat:img_0125verkleinet-800-x-600
Eén of meer weken Spaanse privé-les van 4 lesuren per dag, vijf dagen per week.
Lesmateriaal en onderwijs op jouw Spaanse les niveau.
Logies ter keuze in het studentenhuis of bij een gastgezin. Je hebt een eigen kamer en resp. 1 of 3 maaltijden per dag (maandag t/m zaterdag).
Accommodatie van de zaterdag voor tot de zaterdag na de Spaanse lessen.
Dagelijks activiteiten van maandag t/m vrijdag, sommige tegen betaling.
Inschalingstest op de zondag voor de lessen (mondeling of geschreven) als je geen beginner meer bent.
Internet en bibliotheek gebruik.
Koffie of thee tijdens les pauzes.
Uitgebreide (reis)informatie voor vertrek en begeleiding ter plaatse.
Diensten van een medewerkster van SLT die in Antigua woont, Danielle Krootjes, in geval van nood.
Optioneel: Transfer van de luchthaven van Guatemala City naar je accommodatie in Antigua (€35).

Niet inbegrepen:
Vlucht Amsterdam – Guatemala City. De luchthaven code van Guatemala City is GUA. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die op Guatemala City vliegen zijn: American Airlines, Avianca, Aeromexico, United, DeltaIberia.
In geval van verblijf in de schoolresidentie: maaltijden.
Uitgaven van persoonlijke aard.
 €35 administratiekosten.

SAN PEDRO
De school
Mooie lesruimten in San Pedro!Deze vrij grote school in San Pedro la Laguna heeft 25 leraren. De school ligt direct aan het schitterende meer van Atítlan. Deze school heeft de mooiste lesruimten die je kunt bedenken. De lessen worden gegeven in privé hutjes met palmbladeren daken en uitzicht over het meer van Atítlan. Zie foto’s hiernaast. De tropische tuin heeft veel soorten bijzondere bloemen en planten. De school, zoals de meeste scholen in Guatemala, biedt alleen privé-lessen, 4 uur per dag van maandag t/m vrijdag. Privé-lessen geven het snelste resultaat vooral het spreken gaat razendsnel vooruit! Het effect van dergelijke lessen is niet te vergelijken met lessen in Nederland in een groepSpaanse lessen aan het meer van Atitlan
van 20 personen, ook niet met een groepje in Latijns Amerika met 4 tot 6 studenten. Om je een idee te geven: gemiddeld leert iemand met twee en een halve week privé-les evenveel als met 4 weken groepsles, uitgaande van een groepje van 4 studenten. Je krijgt de lesstof aangeboden alleen afhankelijk van jouw specifieke leertempo. Keuzes als wel of niet, veel of weinig huiswerk maken? Dat beslis jij alleen bij privé-lessen, wel zo prettig! De school heeft ook een café waar je lekkere sapjes en hapjes kan krijgen. Aan de gastgezinnen waar ze mee werken, wordt maandelijks een kookles gegeven. Op deze wijze worden de gezinnen geleerd eens wat anders te koken voor de studenten dan het typische Guatemalteekse eten.

Accommodatie
We hebben standaard gastgezin verblijf toegevoegd aan je pakket met lessen. Je hebt je eigen kamer maar deelt de badkamer. Wifi is aanwezig bij de gastgezinnen. Wil je bij een gezin verblijven waar je je eigen badkamer hebt en de was voor je wordt gedaan? Dat kan tegen een meerprijs van €18 per week. Hotel en appartement verblijf is ook mogelijk maar komt altijd duurder uit. Geef ons je wensen door betreffende je accommodatie en we zoeken een leuke plek voor je. Voor appartement verblijf geldt een minimale verblijfsduur van 4 weken.

Vrijwilligerswerk
De school heeft zelf een project opgezet om kinderen van de armste families rondom het meer bij te staan. Hier kan je als vrijwilliger een paar uur per dag werken.

Activiteiten
Deze heel actieve school biedt naast de Spaanse lessenHet haventje van San Pedro 4 x per week bijeenkomsten die ze ‘club de conversacion’ (conversatie-club) noemen. Het doel hiervan is het spreken te bevorderen. De studenten worden in drie niveaus ingedeeld en er wordt gesproken over een van te voren opgegeven onderwerp. Goed om je Spaans te oefenen en goed voor je contact met medestudenten! Daarnaast leer je meteen wat over de lokale cultuur. Niet verplicht uiteraard maar wel erg leuk en zinvol! Daarnaast zijn er zowat dagelijks gratis salsa danslessen. Aan het einde van de week worden diploma’ s uitgedeeld aan de studenten die de school verlaten. Uiteraard een moment om een drankje te doen met je medestudenten. Meestal gaan de studenten daarna gezamenlijk uit. In het weekend wordt er altijd een tour georganiseerd voor de studenten, je betaald alleen de kostprijs, bijvoorbeeld de kosten van een bus- of boottrip.

Betaalde tours
De school kan iedere denkbare tour voor zijn studenten regelen en vraagt geen fee voor de bemiddeling. Om een voorbeeld te geven: heb je zin om met een paar andere studenten te kajakken op het meer van Atítlan? Je kunt van San Pedro naar San Marcus kajakken, daar gezellig lunchen en ‘s middags op je gemak weer Zipline = canopy = zweven tussen de vulkanen en over de jungleterug naar San Pedro. Voor €1 per uur huur je hier een kajak. Leuk dagje uit in het weekend voor weinig! 2 uur paardrijden doe je hier al voor €6…

De reis
De kans is groot dat je vanaf de luchthaven in Guatemala via Antigua naar San Pedro reist. Vanuit Antigua rijden 2 x per dag goedkope shuttle busjes naar San Pedro; ze vertrekken om 8.30 en 14.00 uur. De rit duurt ongeveer drie en een half uur en kost €12.
Je wordt bij je accommodatie in Antigua opgehaald en afgezet bij je accommodatie in San Pedro, tenminste als het busje bij je accommodatie kan komen. Er zijn een paar wel heel smalle straatjes in San Pedro waar geen busje en zelfs geen tuctuc kan rijden.
Uiteraard kom je aan bij de luchthaven dus je zult ook een transfer van de luchthaven naar Antigua nodig hebben en mogelijk een hotelovernachting in Antigua omdat de meeste vliegtuigen in de late namiddag of avond aankomen in Guatemala City.

Een pakket met Spaanse les in San Pedro bevat:lake_atitlanverkleinet-800-x-600
Eén of meer weken Spaanse privé-lessen van 4 lesuren per dag, vijf dagen per week.
Lesmateriaal en onderwijs op jouw Spaanse niveau.
Logies standaard bij een gastgezin. Ander soort verblijf ook mogelijk tegen meerprijs.
Accommodatie van de zaterdag voor tot de zaterdag na de Spaanse lessen.
Inschalingstest op de zondag voor de lessen (mondeling of geschreven) als je geen beginner meer bent.
Internet en bibliotheek gebruik.
Koffie of thee tijdens lespauzes.
Uitgebreide (reis)informatie voor vertrek en begeleiding ter plaatse.
Diensten van een medewerkster van SLT die in Antigua woont, Danielle Krootjes, in geval van nood.
Optioneel: Transfer van de luchthaven van Guatemala City naar je accommodatie in San Pedro. Afhankelijk van je aankomsttijd kan het zijn dat je in Antigua moet overnachten. Een transfer van de luchthaven naar Antigua kost €35. Een shuttle bus transfer van Antigua naar San Pedro kost €10. Die shuttles vertrekken om 08.30 en 14.00 vanuit Antigua.

Niet inbegrepen:
Vlucht Amsterdam – Guatemala City. De luchthaven code van Guatemala City is GUA. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die op Guatemala City vliegen zijn: American Airlines, Avianca, Aeromexico, United, DeltaIberia.
Maaltijden als je niet voor gastgezin verblijf kiest en zo wie zo de maaltijden op zondagen.
Transfer van luchthaven naar San Pedro
Uitgaven van persoonlijke aard.
 €35 administratiekosten.

QUETZALTENANGO
De school
Deze school heeft een goed, afwijkend lesprogramma. Je krijgtSpaanse prive-les in Quetzaltenango hier 5 lesuren Spaans per dag. Dat lijkt veel maar dat valt erg mee doordat die uren in duidelijk verschillende onderdelen zijn opgesplitst. Voor de pauze krijg je twee en een half uur privé-les, dan volgt een koffiepauze van een half uur en daarna vindt er gedurende ongeveer een half tot een heel uur een conferentie plaats waarbij een docent alle studenten bij elkaar neemt en iets uitlegt over de lokale cultuur. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de verschillende lesniveaus van de studenten. Toen ik er was werd het systeem van tellen dat de Maya’s hanteerden uitgelegd. Die cijfers in het oude Mayaschrift staan nog steeds op de bankbiljetten. Na die conferentie heb je de rest van de ochtend les met je docent. Je gaat dieper op het onderwerp uit de conferentie in en je docent lokt je uit te spreken. Globaal bestaan de lessen dus uit twee en een half uur voornamelijk grammatica lessen. Aansluitend een half uur koffie- of theepauze met verse broodjes. Een uurtje luisteren en een uur spreken.
Deze school in Quetzaltenango bestaat al 25 jaar. Ze hebben een prijs gewonnen, de  ‘Educational Excellence Award‘ die jaarlijks wordt gegeven aan een school door de Iberoamericano Council. Een kwaliteitsschool dus met een modern, attractief lessysteem!

Accommodatiemogelijkheden
Student laat trots zijn bakkunsten zien in zijn gastgezin
Standaard verblijf je bij een gastgezin waar je een 1-persoons kamer hebt en drie maaltijden per dag krijgt, behalve op de zondagen. Ga op de zondag maar eens kijken bij ‘Café Lounge’, een heerlijk restaurantje op de hoek van de 6e Calle & 13e Avenida.
Wil je liever in een hotel verblijven dan kan dat ook maar reken op een meerprijs van E20 per week. Dit is op basis van een eenvoudig maar gezellig hostal in een 1-persoons kamer met gedeelde badkamer vlakbij school waar je gebruik kunt maken van een keuken. Zoek je een luxueuzer hotel laat ons je wensen weten en we zoeken een geschikt hotel voor je.
Appartement verblijf met eigen keuken en badkamer is mogelijk bij een verblijf van minimaal één maand. Laat ons weten wat voor soort appartement je zoekt dan bekijken we de mogelijkheden. Denk aan wel of niet een privé-terras, de afstand tot school, verwarming en / of airco, werkster etc.

Activiteiten door de school geboden: gratis en betaald
Kapel San Andres Xecul
De school biedt iedere dag een activiteit. Studenten school Xela op middagactiviteit in San Andres XeculZo is er altijd op de maandag voor de nieuwe studenten een introductie bijeenkomt . Er wordt je van alles over de school en Xela uitgelegd en je ontmoet ook meteen de nieuwe studenten. Vaak is er op de maandagavond Salsa dansles. Dit soort activiteiten zijn in je pakket inclusief. Wanneer je met een docent en de studenten van school ergens heen gaat betaal je de reiskosten en eventuele entree kosten. Ook bij een kookles wordt een kleine bijdrage gevraagd om de ingrediënten te kunnen kopen. Je ziet hier een klein groepje studenten dat naar San Andres Xecul ging om de kerk te bezoeken. Maar we zijn toen in het dorp stijl omhoog gelopen om ook deze gele kapel te zien. En we hadden een mooi uitzicht over de stad! De gele waanzinnige kerk van San Andres Xecul staat op de landinfo pagina. Klik maar op de foto en nogmaals dan zie je de details van de façade goed. De gratis activiteiten die de school biedt zijn bijvoorbeeld naast de salsa dansles: voetbal wedstrijden onder studenten en docenten, Spaanstalige films kijken en onder andere iedere vrijdag een feestelijk afscheid van de studenten die de school verlaten. Zij krijgen hun diploma en de studenten regelen doorgaans een drankje. Op deze gezellige avond zijn docenten ook aanwezig. Later gaan de studenten gezamenlijk uit naar één van de bars of discotheken van Xela. In het weekend biedt de school altijd een excursie aan buiten Quetzaltenango waar de studenten aan kunnen deelnemen. Ook weer tegen kostprijs.

Een pakket met Spaanse les in Quetzaltenango bevat:
Eén of meer weken Spaanse privé-lessen van 5 lesuren per dag, vijf dagen per week.
Lesmateriaal en onderwijs op jouw Spaanse niveau.
Logies standaard bij een gastgezin. Ander soort verblijf ook mogelijk tegen meerprijs.
Accommodatie van de zaterdag voor tot de zaterdag na de Spaanse lessen.
 Introductie bijeenkomst met de nieuwe studenten en directrice van school op de maandag.
Inschalingstest op de zondag voor de lessen (mondeling of geschreven) als je geen beginner meer bent.
Internet en bibliotheek gebruik.
Koffie, thee en verse broodjes tijdens de lespauze.
Uitgebreide (reis)informatie voor vertrek en begeleiding ter plaatse.
 Diensten van een medewerkster van SLT die in Antigua woont, Danielle Krootjes, in geval van nood.
Optioneel: Transfer van de luchthaven van Guatemala City naar je accommodatie in Quetzaltenango. Afhankelijk van je aankomsttijd kan het zijn dat je in Antigua moet overnachten. Een transfer van de luchthaven naar Antigua kost €35. Een shuttle bus transfer van Antigua naar Quetzaltenango kost €21. Die shuttles vertrekken om 15.00 vanuit Antigua.

Niet inbegrepen:
Vlucht Amsterdam – Guatemala City. De luchthaven code van Guatemala City is GUA. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die op Guatemala City vliegen zijn: American Airlines, Avianca, Aeromexico, United, DeltaIberia.
Maaltijden als je niet voor gastgezinverblijf kiest en zowie zo de maaltijden op zondagen.
Transfer van luchthaven naar Quetzaltenango.
Uitgaven van persoonlijke aard.
 €35 administratiekosten.

MONTE RICO

Zonsondergang MonterricoDe lessen
In Monte Rico bevidt zich en kleine school zowat aan het strand. Je krijgt hier 4 uur privé-les per dag, 5 dagen in de week. Ga je een langere periode studeren in Guatemala dan is het wel een heel goed idee om je les periode hier af te sluiten! Mega relaxed!
In de Spaans & Avontuur Guatemala trip wordt de laatste week hier in Monte Rico gehouden.

Accommodatie mogelijkheden
Villa TortugasSpaans leren aan het strand van Monterrico
Standaard heben we de goedkoopste optie aan het pakket toegevoegd dat is hier een gedeelde kamer in Villa Tortugas aan het strand. Het mooie huis heeft een hele grote keuken, een zitkamer, een badkamer, terassen, een zwembad en een leuke tuin. Ja dit alles direct aan het strand!
Wel is het zo dat het huis zich 2 km buiten Monterrico bevindt. Je hebt een fiets tot je beschikking en bent daarmee in 10 minuten in het dorp. Of je wandelt erheen in 20 minuten over het strandAan het strand! of je neemt de bus. Heerlijk rustig, nauwelijks een toerist te bekennen maar we weten dat niet iedereen dit prettig vindt.
Er is ook geen internet, je moet daarvoor naar het dorp naar school of een cafeetje.
Je kan kiezen of je je lessen in Villa Tortuga wilt hebben of op de school. In het huis zal je ook Guatemalteken tegenkomen die er een kamer huren, gezellig en prima om je Spaans te oefenen! Wil je liever een eigen kamer in Villa Tortuga dan kan dat tegen een meerprijs van slechts E25 per week.

Gastgezin
Je kunt er ook voor kiezen in een gastgezin te verblijven in het dorp. Dat is eenvoudige accommodatie. Je krijgt er drie maaltijden per dag behalve op de zondagen. Ideaal voor iemand die graag uit gaat. Meerprijs t.o.v. het standaardpakket met een gedeelde kamer in Villa Tortugas is E15 per week maar daar heb je dan wel 18 maaltijden voor!

Activiteiten
De zee is nogal wild hier met een sterke onderstroom.
Badderen is ok maar echt afstanden zwemmen in zee is af te raden. Daarom heeft de sandaard accommodatie een zwembad :-). Je kunt lekker relaxen in het water met je lesboek in je hand. Of natuurlijk gewoon je baantjes trekken. Zie foto hiernaast.  Het dorp heeft een project voor schildpadopvang dat je zeker moet gaan bekijken. Je kunt hier paarden huren en er worden boottours door de mangrove aangeboden. Naast werken aan je kleurtje is er genoeg te doen!

De reis
Vanuit Antigua gaan er iedere dag om 08.00 uur minibusjes naar Monte Rico. De trip duurt 2 uur en kost €12. Je kunt dit bij ons boeken.

Een pakket met Spaanse les in Monte Rico bevat:
Eén of meer weken Spaanse privé-lessen, 4 lesuren per dag, vijf dagen per week.
Lesmateriaal en onderwijs op jouw Spaanse niveau.
Logies in een gedeelde kamer in Villa Tortugas of tegen meerprijs bij een gastgezin met 3 maaltijden per dag.
Accommodatie van de zaterdag voor tot de zaterdag na de Spaanse lessen.
Inschalingstest op de zondag voor de lessen (mondeling of geschreven) als je geen beginner meer bent.
Wifi Internet alleen op de school niet bij de accommodaties.
Uitgebreide (reis)informatie voor vertrek en begeleiding ter plaatse.
Diensten van een medewerkster van SLT die in Antigua woont, Danielle Krootjes, in geval van nood.
Optioneel: Transfer van de luchthaven van Guatemala City naar Cafe del Sol in Monte Rico. Afhankelijk van je aankomsttijd kan het zijn dat je in Antigua moet overnachten. Een transfer van de luchthaven naar Antigua kost €35. Een shuttle bus transfer van Antigua naar Monte Rico kost €12. De shuttle vertrekt om 8 uur vanuit Antigua.

Niet inbegrepen:
Vlucht Amsterdam – Guatemala City. De luchthaven code van Guatemala City is GUA. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die op Guatemala City vliegen zijn: American Airlines, Avianca, Aeromexico, United, DeltaIberia.
Transfer van luchthaven naar Monte Rico.
Uitgaven van persoonlijke aard.
 €35 administratiekosten.

Ga terug naar de Homepage om te zien hoe de site is opgebouwd in Spaanse les, vrijwilligerswerk, en reizen mét en zonder Spaanse lessen.

 

Back to Top