Learn Spanish in Latin America

SPAANS LEREN IN ARGENTINIË

Studenten en docenten op schoolWe werken in Argentinië met een school in de hoofdstad Buenos Aires, de kosmopolitische stad die tot de verbeelding spreekt: Tango, Riverplate en Maxima.
De school heeft een dependance in het Zuiden, in Bariloche, een skioord in de Andes. Je kunt ook Spaans leren in Argentinië op een estancia, een landgoed met paardenfokkerij op de pampa. Maaltijden, wandelingen, wijnproeverijen en paardrijden zijn inclusief. Vraag ons ernaar als je interesse hebt.

De school in Buenos Aires, Argentinië

We werken met een grote school in Buenos Aires. Je kunt hier kiezen
Schoolgebouw uit vier lesuren privé- of vier lesuren groepsles per dag (één lesuur = 52 minuten). De groepen zijn niet groter dan zes leerlingen. Groepslessen Spaans worden ’s ochtends of ’s middags gegeven van 09.00 tot 13.00 of van 14.00 tot 18.00. Privé-lessen van 14.00 tot 18.00. De school bevindt zich in het centrum van de stad aan een lommerrijke boulevard. Hiernaast op de foto het imposante gebouw waar de school zich in bevindt op de 3e verdieping. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met koffiebar en Wifi. Het gebouw heeft een koloniale bouwstijl en verschillende leslokalen hebben grote ramen die uitzicht hebben op de Plaza del Congreso. Een paar blokken verwijderd bevindt zich een park waar je op je gemak kunt studeren. Of je maakt een praatje met lokale bevolking.

Activiteiten

De school biedt doordeweeks gratis culturele activiteiten zoals kooklessen, tangolessen, museum bezoek en wandelingen in een steeds andere wijk. Op maandag is er meestal een stadswandeling, iedere keer is een andere wijk van Buenos Aires aan de beurt. Op twee middagen is de activiteit iets dat met de Spaanse taal te maken heeft een zogenaamde `club de conversation` of `tutorial`.
In het weekend kun je tegen betaling deelnemen aan meerdaagse excursies naar bijvoorbeeld de watervallen van Iguazu. Je kan ook een tangoshow bijwonen met een diner en drankjes of een dag naar een estancia gaan.

Stadswandeling als activiteit
SAMSUNG CSCMiddag activiteit in park in Buenos AiresDanslessen

Het Argentijnse Spaans

Het Spaans dat in Argentinië gesproken wordt, het Castellano, wijkt qua uitspraak wat af van de rest van Latijns-Amerika en Spanje. De ‘ll’ en ‘y’ bijvoorbeeld worden als ‘ssj’ uitgesproken. De gevolgen hiervan zijn zachtere, meer zangerige klanken. Mooi Spaans!

De accommodatie

Er zijn verschillende mogelijkheden in Buenos Aires voor je accommodatie.
Let op: de accommodatie start altijd op de zondag voor de aanvang van je Spaanse lessen. Arriveer je eerder in Buenos Aires dan kan je extra nachten bijboeken voor de accommodatie van je keuze.

Studentenflat

Accommodatie in studentenflatDe goedkoopste overnachtingsmogelijkheid is een bed in een gedeelde kamer in een studentenflat. In een flat wonen studenten die aan een universiteit studeren. De meeste komen uit Latijns Amerikaanse landen. Er zijn ook buitenlandse studenten uit Europa of Amerika die les bij jou op de Spaanse taalschool hebben, een interessante mix dus! Je eet en kookt gezellig met de andere studenten in huis. Je deelt de zitkamer en badkamer. Wil je een eigen kamer in de studentenflat dan kan dat ook. De meerprijs is dan E85 per week. Deze studenten die er al veel langer wonen nemen je graag mee naar de leukste plekken van Buenos Aires. Leuke en goede manier om je Spaans te oefenen!

Gastgezin

Bij een gastgezinDe gastgezinnen bevinden zich op ongeveer 30 minuten afstand met metro of bus van de school. De families komen uit de hogere middenklasse. Hier krijg je door de week twee maaltijden per dag: het ontbijt en het avondeten. In het weekend krijg je hier je ontbijt. Je hebt je eigen kamer maar deelt de badkamer met de gezinsleden. Gastgezin verblijf heeft een meerprijs van E85 per week t.o.v verblijf in een studentenflat in een 2 persoonskamer.

Vrijwilligerswerk

De school heeft contact met veel verschillende projecten in en om Buenos Aires. Er zijn sociale, medische, educatieve, culturele en ecologische projecten.  De schoolrekent E125 aan kosten om het werk voor je te regelen. Minimale deelname tijd aan Spaanse lessen is 4 weken. Kijk op de vrijwilligerswerk pagina naar de mogelijke projecten.

De transfer

We kunnen voor je regelen dat je voor E85 bij de luchthaven wordt opgehaald door iemand met een bordje met je naam erop die je direct naar je accommodatie brengt. De rit duurt tussen de 30 en 45 minuten.

Spanish Language Travels biedt je in Buenos Aires, Argentinië, het volgende pakket om Spaans te leren

Eén of meer weken privé- of groepsles van 4 lesuren per dag, vijf dagen per week.Groepsles
Spaans leren middels lesmateriaal en onderwijs op jouw niveau.
Logies naar keuze in een studentenflat in een gedeelde kamer, een 1-persoons kamer of bij een lokaal gastgezin.
Accommodatie van de zondag voor tot de zaterdag na de lessen.
Inschalingstest op de zondag voor de lessen (mondeling of geschreven)
als je geen beginner meer bent.
Internet en bibliotheek gebruik.Les in groepje
Koffie of thee tijdens les pauzes.
Certificaat van deelname aan de lessen.
Uitgebreide (reis)informatie voor vertrek en begeleiding ter plaatse.
Optioneel: Luchthaven transfer naar je accommodatie (E85).

Niet inbegrepen bij Spaans leren in Buenos Aires, Argentinië:

Vlucht Amsterdam – Buenos Aires. De luchthaven code is EZE. De meest populaire luchtvaartmaatschappijen die op Argentinië vliegen zijn: Iberia, Lufthansa, ContinentalKLM, United Airlines, Delta Airlines
In geval van verblijf in de studentenflat: maaltijden.
Uitgaven van persoonlijke aard.
E35 administratiekosten.

Back to Top