Learn Spanish in Latin America

Info over Spaans & Avontuur Reizen

Spaans & Avontuur Reizen meer dan alleen Spaans leren!

Spaans leren op een internationale taalschool en daarnaast veel doen. We kozen steeds voor excursies of bezigheden die die bepaalde plaats interessant maken. Zo zit er bij een Spaans & Avontuurreis in Peru natuurlijk de incatrail bij want ja iedereen die naar Cusco gaat om Spaans te leren wil ook de Incatrail lopen en de Machu Picchu zien! Wel zo prettig als het vooraf voor je geregeld is.

Kies je voor lessen in Antigua Guatemala dan zit je een aantal weken in Antigua, echt een heerlijke plek om Spaans te leren, maar ja na een paar weken heb je misschien zin in strand of wil je leren duiken op een bounty eilandje in Honduras…
In Ecuador wil je vast Quito wel meemaken maar ook weer niet te lang in zo’n grote stad zitten. Daarom hebben we de lessen in Quito gecombineerd met lessen in de jungle. De eerste week heb je dagelijks excursies. Zo leer je het leven op-, in- en om de Amazone kennen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Kijk hier naar de verschillende Spaans & Avontuur Reizen en klik om naar de pagina van je keuze te gaan.

Bedenk je dat we werkelijk alles wat we op de site aanbieden voor jou aan-elkaar-kunnen-rijgen. Kortom, we maken je reis compleet op maat. Laat ons gewoon weten wat je wilt gaan doen.

Hier een overzicht van de Spaans & Avontuurreizen, van Noord naar Zuid:

Spaans & Avontuur Guatemala / Honduras Spaans leren en o.a. duikcursus en vlucht van Guatemala City San Pedro Sula in Honduras E1575

Spaans & Avontuur Guatemala Spaans leren in Antigua en aan de kust E1265

Spaans & Avontuur Costa Rica Spaans leren in Turrialba en Puerto Viejo aan de kust met o.a. raft weekend E1440

Spaans & Avontuur Panama Spaans leren in Boquete en Bocas del Toro met o.a. catamaran zeilen E1450

Spaans & Avontuur Euador Spaans leren in Quito en in de jungle met veel excursies op Amazone E1475

Spaans & Avontuur Peru Spaans leren in Cusco met Incatrail en excursies E1210

Spaans & Avontuur Peru met vrijwilligerswerk Spaans leren in Cusco, Incatrail en excursies E1280

Midden Amerika reis met lessen in Panama, Costa Rica en Guatemala 8 weken Spaans leren, vlucht van San Jose naar Guatemala City, accommodatie en bijna alle maaltijden. E2395. Uit te breiden met vrijwilligerswerk in Guatemala.

Ga terug naar de Homepage om te zien hoe de site is opgebouwd in Spaanse lessen, vrijwilligerswerk, en reizen mét en zonder Spaanse lessen.

Back to Top