Learn Spanish in Latin America

SPAANS & AVONTUUR IN PERU MET INCA TRAIL (€1210)

Avontuur in en om Cusco, met Inca trail in pakket

Spaans & Avontuur een tour van 34 dagen inclusief Inca Trail omvat:

4 weken Spaanse les in een groepje, 4 lesuren per dag inclusief lesmateriaal.
28 nachten accommodatie in het appartement van de school in Cusco op basis van een één-persoons kamer. 2016-04-27-13-30-22Of een twee-persoons kamer als je gezamenlijk reist van de zaterdag voor de lessen tot de zaterdag na de lessen. Daarnaast 2 extra nachten accommodatie na terugkomst in Cusco bij een gastgezin. Voor gastgezin verblijf tijdens de Spaanse lessen geldt een meerprijs*.
3 Dagexcursies op de zaterdagen tijdens de les periode:
-1e zaterdag: Rainbow trek naar  Palcoyo: je zit hier boven de 4000 meter!
-2e zaterdag: Je gaat vandaag raften en zijlijnen 
-3e zaterdag: Paardrijden of quadbiken: kies ter plekke
Kies je voor deltavliegen dan moet je vrij zijn van hoogtevrees..!
Jungle Inca Trail naar de Machu Picchu. Start op de zaterdag na je laatste lesdag:

 • 1e dag (zaterdag) van je Jungle Inca Trail:
  Vertrek met een taxibusje vanaf je accommodatie naar San Luis in de Heilige Vallei (3200 m.). Daar stap je, na een korte instructie, voorzien van helm en handschoenen op een mountainbike. Na ongeveer 3 uur is er een welverdiende picknick- stopt in Alfamayo. Na de pauze rijd je kortdurend `up- en downhill` naar Huamanmarca. Tijdens de 3e etappe gaat het berglandschap langzaam over in jungle. In Santa Maria (1500 m.) heb je nog alle tijd om het dorpje te verkennen. Na een typische Peruaanse maaltijd overnacht je in een familie-hostal in Santa Maria. Alle accommodatie gedurende de Inca Trail is eenvoudig en op basis van een gedeelde kamer.
 • 2e dag (zondag) van de Inca Trail
  Trekking van Santa Maria naar Santa Teresa. Na een vroege start loop je langs cacaoplantages naar een restaurant. Hier kun je relaxen in een hangmat en luisteren naar het geluid van apen. Na de pauze loop je verder tot Qellomayo waar het dan tijd is voor de lunch. Na de lunch kom je op de traditionele Inca Trail terecht. Je loopt langs de oevers van Rio Vilcanota totdat je bij de bekende warmwaterbronnen van Colcamayo komt. Een heerlijke plek om te chillen en je spieren te ontspannen in de warme baden. Na deze relax-stop loop je naar Santa Teresa waar je de nacht in een hostal verblijft.
 • 3e dag (maandag) van de Inca Trail13550957_1030900750328055_952901626_n
  Na twee enerverende en fysiek pittige dagen is de 3e dag wat relaxter. Je start wat later met de  Inca Trail. Einde ochtend vertrek je lopend naar Colpani. Hier heb je een fantastisch uitzicht en na de lunch loop je nog twee en een half uur over een vlak pad naar Aguas Calientes. Hier is je hostal waar je een kamer met eigen badkamer hebt.
 • 4e dag (dinsdag) laatste dag van je Inca Trail
  Na een vroeg ontbijt wandel je omhoog naar de ingang van de Machu Picchu, de verloren stad van de Inca’s. Je hebt hier een twee uur durende tour met een gids. Daarna kun je zelf nog ronddwalen in, op en tussen de opgravingen. Je loopt naar beneden naar het dorp Aguas Calientes waar je een late lunch kunt nemen of in de warmwaterbronnen (Aguas calientes betekend ‘heet water’) je getergde beenspieren kunt verwennen (niet inclusief). Je reist terug per bus naar Cusco. Einde Inca Trail.

2 extra nachten in Cusco bij een gastgezin voor je geboekt; je zult echt even willen bijkomen van de Inca Trail voordat je verder reist!
Einde Spaans & Avontuur pakket

Letop: Groot voordeel van deze reizen is dat ze geen minimaal aantal deelnemers kennen, dus nooit worden afgezegd, ze gaan altijd door! Wel kan het zijn dat een populaire reis vol zit dus wacht niet langer dan nodig met reserveren!

Niet inclusief:

 Lima Pakket: transfer van de luchthaven naar een hotel in Lima. 1 nacht accommodatie, volgende dag transfer naar de nationale luchthaven voor de vlucht Lima-Cusco. Bij te boeken voor E90.
Transfer van de luchthaven van Cusco naar je accommodatie. Bij te boeken voor E10.
Vlucht Lima – Cusco. Prijs hangt af van moment van boeking en vluchtperiode. Richtprijs: De vluchtprijs varieert tussen de €120 en €206 voor een enkeltje en €196 en €280 voor een retourtje.
Alle maaltijden tijdens de 28 dagen accommodatie tijdens de Spaanse lessen. Daarnaast niet inclusief de volgende maaltijden tijdens de Inca Jungle Trail: ontbijt op dag 1 en de lunch en het avondeten op dag 4.
Uitgaven van persoonlijke aard.
Reserveringskosten E35

De prijs van dit totale pakket met 4 weken Spaanse lessen,  alle accommodatie, Lima Pakket , 3 dagexcursies, Inca Jungle Tour naar de Machu Picchu is €1210.

* Meerprijzen van andere accommodaties: De 28 nachten accommodatie in Cusco tijdens je les periode is standaard een 1-persoons kamer in een appartement. Of in een 2-persoons kamer als je met een vriend of vriendin boekt. Wil je liever bij een gastgezin verblijven dan zijn de meerkosten voor deze 28 nachten €155. Gastgezin verblijf is niet mogelijk tijdens de Jungle Inca Trail.

Ga terug naar de Homepage om te zien hoe de site is opgebouwd in Spaanse lessen, vrijwilligerswerk, en reizen mét en zonder Spaanse lessen.

Back to Top