Learn Spanish in Latin America

Spaans & Avontuur Panama

SPAANS & AVONTUUR PANAMAZiplinen

Wil je Spaans leren in een bergdorp combineren met een tropische plaats op een eiland in de Cariben? Dat kan heel goed in Panama! In de eerste plaats, Boquete, geniet je van de natuur in de bergen en in Bocas del Toro trakteer je jezelf op Caribisch zon-, zee,- en strandgevoel met talloze leuke restaurants en barretje veelal over het water gebouwd. Ja, je leert ook Spaans hoor, maak je geen zorgen 🙂 behoorlijk intensief zelfs: 20 uur per week in een klein groepje.
In zowel Boquete als Bocas krijg je naast je Spaanse lessen ook dagelijks activiteiten aangeboden zoals Spaans talige films, yoga, salsadansles, Zumba lessen, kook workshop en een borrel op de vrijdag. Terras op Bocas
Er wordt dan altijd gebarbecued waarbij de studenten zelf het eten verzorgen en de school een drankje regelt.
Je slaapt in een gedeelde kamer in de school. In het tussenliggende weekende in Boquete ga je paardrijden. Wil je liever Ziplinen dan kan dat ook tegen bijbetaling van $35.
Na je 2e week in Boquete reis je in een groepje met een minibusje en boot naar Bocas. Op de zondag krijg je meteen wat van deze Caribische archipel te zien. Je gaat catamaran zeilen: de hele dag op de boot zonnen, relaxen, kletsen of helpen de boot te besturen. Regelmatig wordt er bij bijzonder plekjes gestopt om te snorkelen. Er zijn plekken waar je 800 verschillende soorten koraal kunt zien. De lunch op de zeilboot is inclusief.
Ook op Bocas heb je 2 weken groepsles Spaans, accommodatie in de school en in het tussen liggende weekend een dagexcursie. Het is een bootexcursie naar het bounty eilandje Zapatilla. zeiltocht op catamaran in Bocas del Toro
Onderweg spot je dolfijnen en luiaarden, je snorkelt met een anfibia board en bezoekt het Nationale park Bastimentos (entree incl.) waar je op `Red Frog Beach` inderdaad rode kikkertjes te zien krijgt. Anfibia boarding is de nieuwe hit in Bocas: je wordt achter een boot door het water gesleurd met snorkel en duikbril op vlak boven het koraal. Zapatilla is een heerlijk onbewoond eiland om te zonnen, wandelen of te snorkelen. Een echt gave, afwisselende dagexcursie!
Ook als je alleen reist zal je door de vele activiteiten je snel thuis voelen in de groep!
Meer info over Spaanse lessen in Boquete en Bocas del Toro vind je hier.

Letop
: Groot voordeel van deze reizen is dat ze geen minimaal aantal deelnemers kennen, dus nooit worden afgezegd, ze gaan altijd door! Wel kan het zijn dat een populaire reis vol zit dus wacht niet langer dan nodig met reserveren!

De prijs van deze Spaans & Avontuur trip Panama is E1395.azuurblauwe zee rondom Zapatilla
Inclusief in het pakket is:
Twee weken groepsles Spaans, 4 uur per dag, in Boquete en overnachting in de schoolresidentie in een gedeelde kamer. Je hebt hier door de weeks iedere dag een activiteit zoals boven beschreven.
 In het tussenliggende weekend ga je paardrijden in de bergen.
Je reist van Boquete naar Bocas del Toro in een minibusje en met een boot. Je wordt bij de school opgehaald en reist in een groepje. De trip duurt ongeveer 5 uur.
Zondag na aankomst op Bocas:  zeiltocht op een Catamaran.
Twee weken groepsles Spaans, 4 uur per dag en accommodatie in de schoolresidentie in de dorm in Bocas del Toro. Ook hier door de week dagelijks activiteiten (zie boven).
In tussenliggend weekend een bootexcursie naar Zapatilla met dolfijnen en luiaards spotten, snorkelen met een anfibia board, entree van Nationale park Bastimentos.
Zaterdag na je lessen heb je nog lekker een vrije dag, je vertrekt pas op zondag.

Deze trip kan iedere zondag van het jaar starten. Je kan ook op zaterdag arriveren in de school in Boquete. Meerkosten E13 voor een extra overnachting op basis van gedeelde kamer. Voor een meerpijs van E9 per nacht kan je kiezen voor accommodatie in een 1-persoonskamer.

Niet inbegrepen:Leuk uitgaan in Bocas!
Transport naar Boquete of vanaf Bocas del Toro. We kunnen verschillende vervoersmogelijkheden aan je reis toevoegen, vraag ons erom.
Maaltijden behalve de lunch tijdens de catamaran zeildag.
Uitgaven van persoonlijke aard.
Reserveringskosten E35.

Back to Top