Learn Spanish in Latin America

Spaans & Avontuur Costa Rica

SPAANS & AVONTUUR COSTA RICAUitpuffen!

Speciaal voor natuurliefhebber hebben we de Spaans & Avontuur Costa Rica reis samengesteld. Tijdens deze reis heb je 2 weken Spaanse les, accommodatie en activiteiten in Turrialba, een weekend raften op de rivier, Pacuare, met een overnachting in een tent op de jungle camping aan de rivier en daarna 2 weken Spaanse les in Puerto Viejo, een leuk typisch Caribisch surfdorp direct aan zee. Ook daar heb je 2 weken groepsles Spaans, accommodatie in de school en in het tussen liggende weekend een leuke begeleidde dagexcursie. Je fietst langs zee naar een mooi strandje waar je gaat kayakken op een jungle rivier, je maakt een jungle wandeling naar de overhangende rots.

Als je wilt kan je voor eigen rekening lunchen bij Selvin, het lekkerste Costaricaanse restaurant in de regio. Herlijke stranden in Puerto ViejoBeide scholen bieden je dagelijks door de week activiteiten zoals salsadansen, yoga, kook workshops, Zumba lessen, vrijdagavond borrel of een Spaans talige film kijken. Ook als je alleen reist zal je door de vele activiteiten je snel thuis voelen in de groep!
Meer info over Spaanse lessen in Turrialba en Puerto Viejo vind je hier.
Let op: deze trip heeft vaste startdata, zie hieronder.
Groot voordeel van deze reizen is dat ze geen minimaal aantal deelnemers kennen, dus nooit worden afgezegd, ze gaan altijd door! Wel kan het zijn dat een populaire reis vol zit dus wacht niet langer dan nodig met reserveren!

De prijs van deze Spaans & Avontuur trip Costa Rica is E1385.Bicycle tours from Puerto Viejo to Manzanillo
Inclusief in het pakket is:

Twee weken groepsles Spaans, 4 uur per dag, in Turrialba en overnachting in de mooie schoolresidentie in een gedeelde kamer. Door de week dagelijks activiteiten als b.v. yoga, zumba en salsadansen (zie boven).
Raft weekend op de Pacuare: 2 x raften, slapen in een gedeelde tent op de camping aan de rivier, 1x  lunch,  1 x avondeten en 1 x ontbijt.
Transport naar busstation in Siquirres waar je zelf je buskaartje koopt voor de rit,
via Limon,  naar Puerto Viejo ($8).
Je wordt opgehaald van de busstop in Puerto Viejo en naar school gebracht.raften
Twee weken groepsles Spaans, 4 uur per dag en accommodatie in de schoolresidentie in de dorm in Puerto Viejo. Ook hier door de week dagelijks activiteiten (zie boven).
In tussenliggend weekend dagexcursie naar Punta Uva (fietsen, kayakken op rivier of zee  en korte jungle wandeling).

Deze trip heeft alleen de volgende startdata in 2017*: 22-01, 19-02, 19-03, 16-04, 21-05, 18-06, 16-07, 20-08, 17-09, 22-10, 19-11, 17-12.

* je kan ook op zaterdag arriveren in de school in Turrialba. Meerkosten E13 voor een extra overnachting op basis van gedeelde kamer. Voor een meerprijs van E9 per nacht kan je kiezen voor accommodatie in een 1-persoonskamer.

Niet inbegrepen:
Prive taxi (anderhalf uur) van luchthaven in San Jose naar Turrialba E105 optioneel toe te voegen.na-het-raften-effe-zwemmen
Transport van busstation in Siquirres naar Puerto Viejo (ongeveer $8).
Maaltijden behalve zoals beschreven tijdens het raftweekend.
Uitgaven van persoonlijke aard.
Reserveringskosten E35

Back to Top