Learn Spanish in Latin America

Argentinië vrijwilligersprojecten

In Buenos Aires heeft de school contact met erg veel vrijwilligersprojecten. Er zijn projecten op sociaal, educatief, ecologisch, cultureel en medisch gebied.

Het vrijwilligerswerk in Buenos Aires kunnen we je niet gratis aanbieden. De school vraagt E125 om het werk voor je te regelen. Dit is een laag en heel redelijk bedrag. De school en de vrijwilligersprojecten zijn van hoog niveau. We geven je hier globaal de mogelijkheden. Wil je in Argentinië gaan werken als vrijwilliger vraag ons om meer info.

De school hanteert de volgende pakketten

De pakketten bevatten 4 weken Spaanse les in een groepje, 4 uur per dag. Aansluitend 4 of 8 weken accommodatie in een gedeelde kamer in een studentenflat. Daarnaast werk je 4 of 8 weken in het vrijwilligersproject van je keuze. De verschillende gebieden waarin je kan gaan werken zijn:
– Sociale projecten: dat kan zijn in een weeshuis, een sportclub, een centrum voor sociale rehabilitatie van adolescenten, maatschappelijk werk.
– Educatieve projecten: in scholen of de opvang van kinderen na schooltijd.
– Medische projecten: werken met ouderen, niet in ziekenhuizen.
– Culturele projecten: kunst en media, fotografie en theater.
– Een ecologisch projecten: informatie en workshops geven aan kinderen en volwassenen. Onderwerpen zijn klimaatverandering en milieu.

Het is onmogelijk om hier een volledige beschrijving van alle vrijwilligersprojecten te geven. Vertel ons op welk vlak je interese ligt en we sturen je uitgebreide informatie toe.

Vrijwilligerswerk op een schooltje Vrijwilligerswerk in Buenos Aires Vrijwilligerswerk sport Buenos Aires

 

Back to Top